Praktijk Mintaka

Reiki Behandeling

Reiki 1 Cursus

Reiki 2 Cursus

Reiki Master

Wijnand Stuart

Over ons

 

Een mens maakt deel uit van het Universum.

Hij ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets dat gescheiden is van de rest.

Deze waanvoorstelling is een gevangenis.

Onze taak is om onszelf uit deze gevangenis te bevrijden, door alle levende wezens en de hele natuur in haar schoonheid te omhelzen.

Albert Einstein

 

Het leven vanuit de Reikifilosofie vraagt me om een ander licht op al het leven te laten schijnen, te kijken vanuit een ander perspectief, te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, het is een welbewuste keuze die ik iedere dag opnieuw maak.

 

Voor mij betekent dit:

Ik leef, ik voel, ik denk, ik handel, ik ontwikkel vanuit de Reiki filosofie/energie. Het geeft mij in de dagelijkse situaties vele inzichten. Doordat de belevingen, ervaringen, overtuigingen, opgebouwde patronen en het denken andere uitkomsten bieden en antwoorden geven, die eerder voor mij niet zichtbaar waren, en ik nu in staat ben om anders met deze situaties om te gaan, andere keuzes te maken, mijzelf te zien zoals ik ben. Dit is een continuproces en geeft mij mogelijkheden en antwoorden die tot nu toe voor mij onbekend waren, transformerend.

 

Vanuit deze levenswijze wil ik je graag zicht geven op het pad in het leven waar je nu zelf staat en samen met jou gaan kijken wat deze levenswijze voor jou kan betekenen.