Praktijk Mintaka

 

 

Algemeen

 

“Praktijk Mintaka”, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 83144347, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.praktijkmintaka.nl. Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig. Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.
 

Inhoud

 

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk Mintaka streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. Praktijk Mintaka aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen. Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Praktijk Mintaka niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt. Praktijk Mintaka heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Reiki en Lijfkrachtherstel te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leefstijlen en ontwikkelingen daarvan in de algemeenheid met de relatie tot de gezondheid in de breedste zin van het woord. Praktijk Mintaka kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie en zich te houden aan de door zijn of haar arts voorgestelde behandelmethode en medicatie. Aan de berichtgevingen die Praktijk Mintaka publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen. Indien u informatie over uw gezondheid, denk hierbij aan ziektes, blessures e.d., achterhoudt en niet aan ons bekend maakt, zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen of resultaten tijdens en na de behandeling.

 

Afspraken maken

 

Voor het maken van een afspraak voor een behandeling of voor het aanmelden voor een workshop kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak.

 

Afspraken annuleren

 

Behandeling:
Gemaakte afspraken voor een behandeling kunnen tot 48 uur van te voren worden afgezegd, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Bij later afzeggen van de behandeling worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.

 

Workshop:
Geboekte workshops kunnen tot 14 dagen voor aanvang van de workshop kosteloos worden afgezegd. Bij later afzeggen van de workshop worden de volledige kosten van de workshop in rekening gebracht.

 

Vragen of klachten

 

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: info@praktijkmintaka.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.